نمیدونم سیستم خودم نی ، از کجا باید ببینم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم سیستم خودم نی ، از کجا باید ببینم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تو دیوایس منیجر ببین تو قسمت دیپلی ببین گرافیکت چیه بعد هر چی بود برو اخرین نسخش رو از سایت سازتده بگیر نصب کن .
اومدم اپدیت کنم شونصد تا مدل داشت ، سیستم خودمم نی می ترسم ریده شه بش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی وختی فار کرای ۳ رو بازی کردم باید فار کرای ۴ رو هم بالا بیاره دیگه نه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه چه ربطی داره.......کارت رو الکی اپدیت نکن اولن ببین گرافیت 1 گیگ هست یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ati radeon hd 4600 series ( microsoft corporation - wddm v.1.1 )
گرافیکو از کجا پیدا کنم خوبنقل قول:
اگه فارکرای 4 رو بازی میکردی میتونستی بگی حتما فارکرای 3 را بالا میاره. (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نه گرافیکت نمیکشه...باید این باشه Video card: NVIDIA GeForce GTX 460 or ATI Radeon HD5850 (1GB VRAM)نقل قول:
باید اپدیت کنم ؟؟یا کلا نمیشهنقل قول:
من هم سرتم پایینه و هم مثل اینکه amd هم ایرانو تحریم کرده و نمی تونم وارد سایت شم .(sm120)نقل قول:
برو اینجا همین مدلی که گفتی رو پید کن یعنی ati redeon hd 4600 series .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]