چاوشی با وارد شدن تو راک فقط خودشو نابود میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
چاوشی با وارد شدن تو راک فقط خودشو نابود میکنه
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم از یزدانی خوشم میاد و میومد بیشتر ولی انصافا بعد خاطرات مبهم چکار کرد دیگه؟ (sm25)
خودتو کنترل کن به حال من فرقی نداره این دوتا هر چی بخونن من خوشم میاد - البته از یزدانی کلا بد نمیگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
همه کارای چاوشی رو جمع کنید بزارید کنار حرف اخر یزدانی
هروفت یزدانی آهنگی مثل " این بود زندگی " خوند بعد بیا حرف بزنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون مواقع یعنی موقع آلبوم خاطرات مبهم بیشتر ازش خوشم میومد ولی به نظر من دیگه بعد اون آلبوم ضعیف شد و نتونست رو دست اون کارا بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی محسن
محسن که اصلا با داخلیا قابل مقایسه نیست از همه یه سر و گردن بالاتره
من برم بیرون میرسم به خدمت دوستان
با هم دوست و مهربان باشید (امام میلاد {ع})
داری میمیری از درد سوزش ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]