سلام احسان جان از البوم احسان خواجه امیری خبری نیست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام احسان جان از البوم احسان خواجه امیری خبری نیست ؟
احتمال زیاد هفته آینده میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط EmranMusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکشنبه 21 یا سه شنبه 23 دی
البته خودش گفته که تیراژ کار بالاست ولی مدیر آوای هنر قول داده که تا هفته ی دیگه منتشر بشه
آلبوم مرتضی پاشایی به نام " اسمش عشقه " >> اواسط اسفند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا کسی از آهنگ جدید امین رستمی(چقد عوض شدی) خبر نداره؟؟؟؟
بخدا 7ماهه کامینگ سونه....پس کی میاد؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه : روزبه بمانی
کنارت حس تنهایی ندارم
به جز تو هیچ دنیایی ندارم
نبین انقدر با تو خوبه حالم
من این احساسو هر جایی ندارموقتی عاشق تو باشم
قلبم اندازهی دریاست
آسمونِ رو سرِ تو
پرچم منه که بالاست
وقتی عاشق تو باشم
دردمو طاقت میارم
من به جز فهمیدن تو
تو جهان کاری ندارم
اهنگ جدید محسن یگانه با نام نــــــــه
فکر میکنم یکی از قطعات البوم یگانه باشه که احتمالا قبل از انتشار البوم بیاد
شایدم با خود آلبوم بیاد دیگه دقیق تر نمیدونم (sm27)
آهنگ دوصدائه محسن چاوشی و سینا سرلک
شعر : استاد هوشنگ ابتهاج ( سایه ) و شهریار
سینا سرلک در مصاحبه ای که با فرزاد حسنی در برنامه ی ( موسیقی من ) داشت
جزئیات بیشتری از این اتفاق را اعلام کرد
برای دانلود این فایل صوتی را دانلود کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جزئیات بیشتر در مورد این شعر را از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] زیر بخوانید
رمیکس اهنگ دوستت دارم شهره (sm127)
سلام .داداش از داریوش خبری نیست؟البومی یا تک اهنگی؟