منبع بگین مال کجاست که این خبرها رو میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pepero [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منبع بگین مال کجاست که این خبرها رو میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pepero [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش مگه شوخی دارم گفتم منبع کجاست (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم این مانیتور فرمانداری نورآبادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم نه این آمار دقیق شهرها و روستا ها کجاستنقل قول:
روستاها و شهر های کوچیک خیلی زود شمرده میشه و اعلام میشه به فرمانداری من دوستم روستا بود مجموع چهار روستا شده 100 رای فقط مال یه شعبه دیگه خودت حساب کن شعبه ایی که من رفتم رای دادم دوستم ناظر بود برا ریاست جمهوری 700 رای داده بودن تو یه شعبه فقط همون تعداد چقدر به نظرت زمان می بره شمرده بشه واعلام بشه همه هم گوشی دارن بهم اطلاع میدن سریعنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مال روستاهاست از فرمانداری صادر شده
نقل قول:
شما مال چه شهری هستین؟
هرسین
خب زودتر میگفتی من مال کدوم شهرم لامصب (sm178)نقل قول:
کل آرا شمارش شده استان #گلستان 701039
روحانی447922
رئیسی243651
میرسلیم6123
هاشمی طبا3472
استان گلستان واصفهان و اینا از کجا میاری دوست عزیز که ما را مسخره میکنی