Gary Moore - Still Got the Blues (sm74)(sm50)(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
Gary Moore - Still Got the Blues (sm74)(sm50)(sm74)
حالا چجوری بریم پاریس ای خداااااااااااااااااااااا(s m172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آآآآآآآآآآآآآآآآ یا عااااااااااااااااااا صحیح می باشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حُقه ای والا
تو اجراهای مختلف متفاوت می باشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای مثال در اجرای ممرینگ کبیر اوووووووو اوووووووو اووووووووووووو حقه ای والا
دوربینو ثابت یجا گذاشته و اهنگ داره تو دفتر کارش پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اینارو ول کن (sm120) من ظهر دوتا دندون عقلمو کشیدم دکتر سکشم هیجی نگفت منم یادم رفت بپرسم . پانسمانو کی بردارم ؟ قرص عفونت برم بگیرم یا نمیخواد ؟ کلا چیکار کنم
ملاک اجرای ممر استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسلخ ؟ (sm77)
اسم و معنی و موضوعش یه مقدار خطرناکه . امیدوارم با انتشار این آهنگ واسه آلبومش مشکل ایجاد نشه (sm132)
چن ساعت گذشت بردار یه گاز دیگه بذار تا خونریزی بطور کامل برطرف شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ژلوفن بخور هر 6 ساعت از 10 روز بیشتر شد دردش و با ژلوفن قط نشد باس بری دکتر دوباره
برای من یک هفته طول کشید - ژلوفن 10 روز بیشتر بخوری ضرر داره
بوی خیلی خیلی گندیم از جای خالی میزنه برون فک نکنی عفونته
پانسمانو تا سه ساعت بعدش بر ندارنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه درد گرفت ژلوفن بخور
اگه عفونت کرد آموکسی سیلین 500 بخور اگه نکرد هم بخور چون دوای درد دندون همین آموکسی سیلینه یا دنتول بریز روش که البته بد میسوزه میچسبی به سقف