جالبه همه یه مدت میگن چاوشی کار سفارشی میخونه و ریسک نمیکنه ، یه مدت دیگه میگن این کارا واسه مجوزش مشکلی پیش نیاره
نمایش نسخه قابل چاپ
جالبه همه یه مدت میگن چاوشی کار سفارشی میخونه و ریسک نمیکنه ، یه مدت دیگه میگن این کارا واسه مجوزش مشکلی پیش نیاره
چقد تو کج فهم و منحرف هستی!! خداشفات بده(sm196)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم میخواست طرح بزنه این میگه عکس سیکسی(sm102)ابله.. برای اهنگ جدید محسن میخواست کاور بزنه(sm179)
این به من میگه الاف... دیشب ما 50 صفحه رفتیم جلو.. نشسته خونده بعد ک.س میگه واسه من(sm2)
چاره این بو فقط دنتول ِ یا عصاره میخکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرت نگو تو نبودی بهش میگفتی شات بزار حال کنیم یا پخ کن (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
50 صفحه نه و 30 صفحه بود به مرور میخونم نه یه جا(sm70)
من کِی به تو گفتم الاف (sm77) (sm70)(sm120) میگم خجالت بکش از سن و سالت مردک ممه تیر(sm120)
دمی خیلی نازه دوس دارم یه ماچ گنده از لپش بگیرم
تو راه رفتم از داروخونه پرسیدم بهم نوافن داد . همینو بخورم ؟نقل قول:
10 روز درد ؟ فک نکنما . تازه هفته دیگه باید برم دوتای دیگشو بکشم
بوی گند ؟ (sm54) با آدامس حل نمیشه ؟ (sm120)
به من گفت فقط ژلوفننقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]