از پخمه های آریان بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالخصوص معشوقت علی جون (sm70)(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
از پخمه های آریان بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالخصوص معشوقت علی جون (sm70)(sm70)
سینجول مسلخ رو بخون بده بیرون (sm50)
دیتون تنگ شده برای صدای سینجولی .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روشنمون کن عاقل(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در جواب حرفت یکی از کامنتای مردمو میذارم:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه توهینی برادر من خوده استاد گفتن اگه مردم با خندیدن به من شاد میشن من از خودم راضیم البته اگر به قصد لذت نباشد که اونجا با مکارم برخورد میکنی(sm120)
میگن سرعت نت محسن پایین بوده نتونسته آپ کنه
به شدت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا من یه دهن برات بخونم اون موزن دیوس رو ول کن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روشن شدمنقل قول:
مرسی
یاغی (sm172)