مملکته داریم.
.کی قراره.مملکت درس شه(sm81)
فقط بلدن بگن اینا دسیسه های دشمنه.به فکر پیشرفت نیستن که.نکنه عرضه پیشرفت رو نداشته باشیم نه.فقط حزب الله ی هارو حمایت میکنن(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
مملکته داریم.
.کی قراره.مملکت درس شه(sm81)
فقط بلدن بگن اینا دسیسه های دشمنه.به فکر پیشرفت نیستن که.نکنه عرضه پیشرفت رو نداشته باشیم نه.فقط حزب الله ی هارو حمایت میکنن(sm50)
اینجا ریش بذار.یقه ببند کارت رو غلتکه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن خون7 شیعه رو بریزی میری بهشت.
جنگ بین سنی و شیعه هس.
بعد میگن این عسلام واقعی نیست.امریکا و .. داعش رو درست کردن
(sm2)اوف چقد پیشرفتس
(sm120)کسی نصب نکرده نتونستم پیدا کنم کجا یوزر پس جدید رو بزنم
با توجه به اماده نشدن قطعه ” مسلخ ” ، انتشار ان تا اطلاع بعدي منتفي خواهد بود.
آقا اشتباه نکنید من طرفدارشم فقط اومدم بگم یه روز اگه کنسرت گذاشت بلیط به دست میریم سالن کنسرت میبینیم بنر زدن آقای چاوشی حال نکردن امشب بخون برید خونتون!
این مال قبلیه اینی که تو دادیو میخوام بزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اون روز نه من زنده هستم نه تو خیالت راحت وصیت کنه واسه نسل بعدتنقل قول:
نوشته اصلی توسط sazan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی از کجا دانلود کردی لینک بده منم دان کنم (sm176)
صلاح خویش خسروان دانند منتها خیلی چیپه بیای ماله بکشی آهنگ آماده نشد.مگه نونواییه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]