(sm120)همش مفته شبونه من تا الان سه چهار بار وین 10 دان کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)همش مفته شبونه من تا الان سه چهار بار وین 10 دان کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) این اهنگو خیلی خیلی دوس میدارم
بعدشم اون اپدیت خودش ویندوزه ! وقتی تو داری نسخه جدید میگیری دیگه اپ نمیخواد
باید یه ویندوز 7 هم آماده باش داشته باشم اگه مشکلی پیش اومد سیستم بگا نره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) طرف اگر خودش اهل فن باشه موشکلی پیش نمیاد دیر یا زود حل میشهنقل قول:
مشکل جایی خودشو نشون میده طرف شاسکوله نمیدونه در مواقع ضروری چگونه عمل کنه (sm132)
سایت پی سی دانلود تا آپدیت 21 آبان گذاشته ! از اون جدیدتر نیومده ؟؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان می نمایی
دوستان اتفاق تاریخی بالاخره رخ داد بازدید این تاپیک از پارو زد بالا (sm70)
من غیر از 10 همه رو تا حالا نصب کردم و یاد دارم ! اگه موشکلی موقع نصب نباشه مثل اروری چیزی (sm120)نقل قول:
نه دیگه همونه نسخه 10586نقل قول: