دمی پله خواجو یارو وایسادسنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نازی چشو ابروش به دلم افتادس
بدون شرح.....(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دمی پله خواجو یارو وایسادسنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نازی چشو ابروش به دلم افتادس
بدون شرح.....(sm2)
اگه مردم عادی بود.یا اعدام یا دستو پا قطع یا باید دختره رو میگرفنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا لینک دانلودش رو داری ؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک دیوانه؟
یه بنر میزنم یه یارویی رو با قلو زنجیر بستن داره ازش خون میچکه و خودشم جیغ میزنه خوبه؟(sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من احساس میکنم (ام) دوست دخترته اون بقیه هم خواهراشن؟
(sm2)
بنرهای کجایی چاوشی.ادل25 رو تو یه سایت نستبا بزرگ دیدم که گذشته بود(sm120)
سطح کاری تو پایین نیار.بیشتر دل به کار بده و ذوق داشته باش.دیزین خطر هم بزن رو بنرا.معروف شی.(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوامت . . . (sm19)
اولا ادرسشو پخ کن ببینم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما با اینکه درسه اینکارا رو خوندم ولی هیچ وقت جدی انجام ندادم همینجوری دلی کار کردم.احتیاجی هم به پولش ندارم که مثلا بخوام به عنوانه شغل ازش استفاده کنم