چه پاور چه پریز کلا گوشی وقتی به شارژه بهتره کار نکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه پاور چه پریز کلا گوشی وقتی به شارژه بهتره کار نکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم این کار رو معمولا نمیکنم خیلی کم پیش میاد ولی منظورم اینه که اگه پاور بدم دست کسی که گوشیشو شارژ کنه بعد با گوشیش کار کنه به پاور فشار میاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نع اونکه خاصیت پاوره گوشی بش وصل باشه کار کنی بیرون از خونهنقل قول:
اساتید میخوام گوشی بگیرم تا 6 تومن خودم به Mi9 شیائومی رسیدم نظرتون چیه و اینکه انتخاب بهترم دارم آیا؟
خیلی هم عالینقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشیای نوکیا با توجه به افت قیمت شدیدی که داشتن بسیار برای خرید مناسب شدن .
من خودم اردیبهشت 98 نوکیا 6.1 پلاس خریدم 3400 الان به قیمت 2300 رسیده یا مثلا نوکیا 8.1 که 6 میلیون بود تا 3600-3700 اومده پایین .
خیلی خوش کیفیت و خوش ساختن و خریدشون به شدت توصیه میشه مخصوصا نسخه اندروید وان (اندروید خام) فوق العاده سبک و روونه .
اگه نوکیا به جاده خاکی نزنه ممکنه تا چند سال آینده تخت پادشاهیشو پس بگیره(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]