(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
این آلبوم خیلی شبیه فصل آخر گیم آو ترونزه !
انتظار بسیار بالا اما نتیجه اونی نبود که فکر می کردیم .
آلبوم قشنگیه اما نه در حد چاووشی 98 ! شاید در حد چاووشی 95 جذاب بود ن الان
چاوشی 98 ؟ (sm77) خو معلومه وقتی توهم بزرگ بودن یه نفر بهتون دست میده انتظارام میره بالا . آخرشم اینجور .نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش این توهم رو ایجاد کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خصوص با آلبوم خفنی مث ابراهیم
لعنت به شرفشون نذاشتن اسم آلبوم قمار باز باشه
آهنگ قمار باز...
هیچی ندارم بگم 32 ساعته یکسره روی ریپلی هست (sm25)
چی زدی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا دیگه ماهی نگیر از آب گل آلود ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ای قوم به رادیو جوان رفته بیایید
قمار باز همینجاست بیایید
(sm59) هوس قمار دیگر
گلاب چی میگه ...
هوس گلاب دیگر
نطق بعدی ...
اونجا که داره میگه هوس قمار دیگر
فقط اون یارو که اون زیر میگه
وووو وووو ووووو
یه یه یه یه یه یه یه
(sm2)
من با قمارباز ارتباط گرفتم ..
(sm50)
(sm2)ارتباط
گفتم 2 و 4 و 6 و 11 ..
و البته خود قمارباز ..
همه ترکا یه ژوریه همشون یه شی کم داره ..
این داستان گو وقفه وسط آهنگ نیمیدونم کی انداخت تو سر این ..
اون داستان جزیره آدمخورا بماند ..
یعنی سرلک نمی تونست بیاد صداهای عجیب و غریب دربیاره ...
همه ی اینا به کنار ...
شهاب اکبری و محسن ابراهیم زاده رو می بینم در تدارک کارهای مشترک بعدی ...
هوس قمار دیگر(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب اکبری پست گذاشته بود با یگانه دوباره همکاری کنن ..
(sm120)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجیبه این البوم خودشم به تخمش نبوده.. نه پست انچنانی نه توئیتی نه چیزی
فقط درگیر اون دوتا گیتاریست باش ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دوتا خوب ملنگایی بودن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که ساکسیفون میزد احساس کردم اخراش دیگه شورتش زرد شده(sm2)
فقط باید رفت کنسرت واسه سوژه پیدا کردن ، اون میلاد عدل یه حرکتایی می کنه رو صحنه ، هر کی ندونه فکر می کنه مایک تامسون ماسکش رو درآورده و داره مسخره بازی درمیاره
این تنظیم ها اتود هستن دیگه؟! بعضی تنظیم ها دهه هشتادی هستن والبته شاید اتود هست. ملودی ها هم فقط چنگ خوشم اومد و یکم قمار باز. در کل به نظر من اتفاق خاصی در البوم نیفتاده.
منتشر شد (sm77)
کو کجا کِی چَگونه
لینک کو ؟ صفحه اول نیست که (sm98)
بیست تومن (sm77)
چه خبرررررتونه چهههههه خبرتوووونه آقاااااااا (sm120)
(sm155)
دانلود نکن(sm25)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پر رو نشو دیگه دانلود نکن چیه گو میخوری ..
سینا پارسیانم که موزنو گایید شیکا داره با این من نیمیدونم آهنگ میخواد 2صداعه میخواد شی میخواد ..
(sm10)نقل قول:
یکی از اهنگایی که تو البومش دوست داشتم . چندتا ترک خیلی خوب داره (sm118)
مشخصه کار کردن ...
تنها آلبوی که از موزن یادمه اصلا خوشم نیومد اولین بار پلی کردم حریص بود گریدی ..