آهنگ جدید و بسیار زیبای مسعود مالمیر به نام عادت ...
سجاد اهنگ فامیلاتو میاری اینجا(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ جدید و بسیار زیبای مسعود مالمیر به نام عادت ...
سجاد اهنگ فامیلاتو میاری اینجا(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هات اسپات نصب کن اجرا بعد دوباره نصب کن ..
بعدم اینی که دانلود کردب مختص لپ تاپ هه ..
اینی که من دادم هم لپ تاپ هم pc ..
اوکی ویت ..
نمیشناسم . یه مدت فیس ادم کرد ترانه چرت مینوشت بلاکش کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فامیلای اجدادیتِ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)این فامیلی ما خیلی جاها هست . شیراز . همدان . کرمانشاه . اراک . خوزستان . یه شهر خوزستان اسمش مالمیر بوده الان شده ازنا هنوزم بهش میگن مالمیر خودشون . زبونای مختلفی هم داره که برای ما لکیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حلواتو بخورم من کوشی شب شد ..
یعنی همر لری هم ترک؟در بلاد کرج(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه حرف مفت نزن گفتم همونه یعنی همونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت بر تو حل شد قربونت بشم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوالی برام پیش میاد این الان دیوایس منیجرم دیدم نصب شد اوکی منتهی انجا زده اینتل اچ دی جریان چیه ؟
یجا خوندم خودش اتومات میره رو انویدیا اگر لازم باشه درسته ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرمش رو اتوماتیک آره ولی میتونی دستی تنظیم کنی که مثلا یه برنامه با چه گرافیکی وا بشه ..