داره پخش میشه...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
داره پخش میشه...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال فرندز رو از کجا دان کنم چرا همه جا وی ای پی شده (sm9)
کی گفته چون میگذرد غمی نیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذرانش هم غمه ....(sm50)
به نظر من منوچ ریده به البوم خود افکاری بود شاید خوب میشد (sm25)نقل قول:
اخرین بار و یه مردی که ورژن اتودش قشنگتره(sm50)
ابی (sm3)
همه دارن تر میزنن ببینیم فریدون چی کار میکنه .. (sm172)
فقط خدا کنه محسن به این روش دچار نشه در اینده (sm25)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی (sm127)
ابی دیگه باید خدافظی کنه...تا الانم دیر شده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فریدون خوب میشه البومش... (sm50)
یزدانی هم هست (sm111)
سیاوش چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه (sm50)
یزدانی رو هم قبول دارم ولی داره ملودیاشو تحریراش خز میشه
کاوه افاق (sm111)
منتظر خدافظی گوگوشم... اکادمیش که 2ساله مالیدس... اهنگ لالایی ـشم به من چسبید ولی چنان صدا نکردنقل قول: