[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرم افزار مدیریت آرشیو فیلم و سریال به زبان فارسی
خیلی خوب کار کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرم افزار مدیریت آرشیو فیلم و سریال به زبان فارسی
خیلی خوب کار کرده
خودم بهت میدم داداش ... اینا یاد ندارن خوب بدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روح تو سگت (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس دیگه در همین حد میتونم بدم یا یکمی حدس و گماننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Zendeginame Espandar
Zahirook
Bagjatat
Sardare Zamane Han
Guwahati
kalampor
Mashkatane Mayrok
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب میخوام به رفیق شفیقم بدم ..مکه نمیبینی یه جماعتی اینجایین صبح تا شب یعنی یکیتون نمیتونید همچی درست بهش بدید حتما باید به زبون بیاره ..این همه زحمت براتون میکشه بغضم کرفت از معصومیتش (sm74) جان من یه بار دیکه پستشو ببین بچم چی فشاری بهش اومده
نقل قول:
دختر که احیانا تو تاپیک نیست به حول قوه الهی
دهنت سرویس کلی خندیدم ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بائ اشترم مارو قابل نمی دونه وگرنه ما جان بر کف تر از این حرفا هستیم (sm2)
شاید دادن به اشترم باعث بشه آن سفر کرده برگرده ! اصن این کیون ناقابل نذر اشترم (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون سفر کرده کیه ؟
تو فقط مونده عاشق بیبی چین و چروک دار من بشی ...
خانوم منشی چی شد پـــــــــَ دیوث
h نداره که
govati یه رقص بلوچیه
اونی که h داره یه شهره
سفر کرده همونه دیگه (sm74) مگه من غیر از اون عاشق کس دیگه ای هم شدم (sm2)نقل قول:
دفتر دستکش رو جمع کرد رفت الان 3 ماهه روی ماهش رو ندیدم (sm81)