من دلم روشنه ایشون حتما توی انتخابات برنده میشه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من دلم روشنه ایشون حتما توی انتخابات برنده میشه(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)خب چن بار بگم اهنگو بزن دهنم کف کرد برای خودم میخوام باع ترک شماره 9 اون البومه
(sm50)
من چکار کنم از دست تو آخه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه یه فایل زیپ میخوای یه فایل از توش بکشی نیاز نی همه رو دان کنی ..
نرم افزار داره هر ترک بخوای از فشرده میکشه بیرون بهت لینک میده ..
چرت نگو کی خواس همشو دان کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم میگم نیار نیس کل فایلو بگیری کتک میخوایا ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر ترک میخوای میکشه بیرون بت لینک میده ..
تو فقط آدرس فایل zip رو میدی اون داخلشو نشونت میده هر کدوم میخوای میفوکی بیرون ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن بگیرم پسر خوشگل نیاره جفتشون رو زنده به گور میکنم(sm132)
دیوث مگه میخوای ترتیبه پسره خودتم بدی؟(sm2)
کامپیوتری با قیمت ۱۸ هزار تومان!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقصیر بنر خطره.همه هجوم اوردن.هاست ترکید(sm120)