[QUOTEچی بگم , که هر جمله ای بگم نمیتونه استاد رو توصیف کنه!][/QUOTE]
(sm50)(sm127)(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTEچی بگم , که هر جمله ای بگم نمیتونه استاد رو توصیف کنه!][/QUOTE]
(sm50)(sm127)(sm10)
دوستای عزیز من یه پوستر برای استاد آماده کردم که با امکانات کمی هم روش کار کردم و برای استاد معین تو صفحه فیسبوکشون گذاشتم و امیدوارم مورد تایید استاد معین عزیز باشه ، همین برای من کافیه ...
دوست داشتم نظر شما عزیزان رو هم در مورد این پوستر بدونم
پیشاپیش مرسی دوستای گل (sm127)(sm93)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم استاد معین یه جایزه صدآفرین پسرم بت بده (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
what the faz??!(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاااااااااالی(sm50)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام زدم نقل نزن ازینجا
(sm120)
امروز رفتم تو فیس معین یه بیانیه میخوام بدم (sm2)
میخوام بگم داداش معین کارت عالیه ولی بعضیا که انقدر میگن استاد استاد عاشقتم همش کشک و دوغه جدی نگیر (sm2)
بعدشم میخوام بگم بیا اینجا یه نفر دیوونه وار عاشقته بیا یه جایزه صدآفرین پسرم بهش بده تا نره تو کما (sm2)
تا دلتون بخواد معین عاشق و دلباخته داره
عشق است معین(sm127)
سلام.لطفالینک مصاحبه های نوروزی ولینک مصاحبه های قدیمی استادمعین روبزارید.ممنون میشم