یه داستانی داشتم سر این اصا ..
نمایش نسخه قابل چاپ
یه داستانی داشتم سر این اصا ..
نیمیدونم شی شد زمان رف ژولو تازه فهمیدم شی شده ترک 2 مثلا داره شی گو خوری میکنه ..
نیمیدونم حس میکونوم موزن تو سرش یه شی بوده تو این سن همشین گوخوریایی کرده ..
حالا گو توش باید زمان بره ژولو ..
چرا ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تم عرفانی بهش دس داده همه شیو اینژوری میبینه ..
بزا ببینم چه کرده ...
کالشناس تمامی مسائل از جمله موسیقی اینجاست تا نظر خودشو ول بده (sm120)
اکثر این شعرایی که خونده شن سال پیش تو فیس بوک میذاش معلومه ملودیها همه مال اون زمانه خیلیاش ..
در ضمن الی تو گو نخور یادم رفته بود بگم ..
همین ترک آخر که من دوس دارم شعرشو سالها پیش شیر کرده بود ..
به نام خدا
1- بی نام : فقط ریتمه . در مورد ریتم نمیشه نظر داد ... ابتکاری که به خرج دادن استفاده از الَک به جای قابلامه بوده...
2- گنجشک پریده : اورتور با شیپور اعلام جنگ جهانی سوم شروع میشه و ورود با چس ناله ... ملودیش بد نیست ولی تنظیم افتضاحه ...
3- بر سلطان : اورتور خیلی خلاقانه و خوب بود و متناسب با اسم آهنگ ... ورود به آهنگ با تم محمود کریمی بود و سینه زنی دیوانه وار حضار ... اما انصافاً تنظیم خلاقانه و متناسب با نام آهنگ بود ... ملودی هم نمیشه ایراد گرفت ...
4- چنگ : اگه کاور سیاوش قمیشی نباشه حتماً با نگاه به آثارش بوده ... اینجور به نظرم اومد که به دلیل ضیق وقت عبور میکنم ... تکراری و خسته کننده ...
5-فرقی با آهنگ بر سلطان نداشت از هر نظر ...
6-فرقی با گنجشک پریده نداشت ار هز نظر فقط سولو گوشخراش و من درآوردی اضافه شده بود ...
7- زاهد : نفهمیدم تنظیم چه ربطی به آهنگ داشت ... ترکیب نی انبون و تمپو و قابلامه چه ربطی به این شعر داشت نفهمیدم ...
8-باز آمدم : ملودی خیلی آشناست ... خوبه ریتم و تنظیم خوشمان آمد ...
9- من ندانستم : جون ؟ ماذا فاذا هذا
10-قوم به حج رفته : هیچی نداشت به زور نمیشه ملودی ساخت ... چرا معشوق رو اینجوری میگه :/
11- راز : سافت راک طور بود ... یه جورایی احساس قدرت در تراک پایانی .... چیز خاصی نداشت ...
توضیح : به دلیل ضیق وقت کامل گوش ندادم و نظرم کاملاً شخصیه و خدای ناکرده باعث ایجاد کدورت در بین عزیزانم نشود ...
و در آخر : منم به عنوان بزرگ السلطنه صبح جمعه بلند شدم دیدم آلبوم منتشر شده ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا آلبوم بعد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ندانستم از اول که تو بی مهر و وفایی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دموی سمپل Chunked Uploading ..
مشاهده از آپارات ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) ◘ مشاهده از یوتیوب ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهروز صفاریان استوری گذاش ..
کسش ما گفتیم اینا با هم لج افتادن گو توش ..
نت شی شده داستان http injector شنیدم ..
اول باز آمدم اومد انقد انتظارم بالا بود گفتم این از ضعیفای آلبوم بوده که سوخت داده به خاطر تاخیری که افتاد فک نمیکردم الان بیشتر از بقیه گوشش بدم درسته شاهکار نیست ولی حداقل ملودی معقولی داره لحن و اجرای درست و قشنگی داره
آلبوم غیر معمولیه ..
حواستون باشه نت به گار رف به گا نرین ..
عقل و خرد (sm50)
(sm50)دستمو دستمو بالا گرفتم
نه واسه عقب نشینی
آقا اگه اینا دوباره نت بین المللی رو قط کردن راهی هست با پروکسی یا چیزی وصل شد ؟ کسی میدونه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو بیگی بعد روش باس ip ست کنی ..
اینجا هست .. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا مثلا :
185.134.96.42:8081
5.190.160.31:8080
89.43.6.116:8080
185.94.97.190:808
2.188.164.66:8080
5.160.122.98:8080
46.209.98.227:8080
77.104.69.203:42268
188.136.223.163:8888
5.63.10.237:3128
93.126.61.17:53905
91.241.21.146:8080
185.123.211.50:8080
37.235.28.9:41353
78.38.111.252:8080
94.182.48.146:8080
روش های زیادی هست حالا کار نداریم فلا vps اگه کسی داره میتونی یه حرکاتی بزنه ..
تو تلگرام بیا بوگو دقیق
خیلی حرفه ای تر کار کرده ، از عامه پسند کار زدن کشیده بیرون ، خوشبختانه آلبوم خسته کننده ای نیست ؛ یه جورایی قرمز رو میشه اصل آلبوم دید (خودش خیلی دوست داره این ترانه رو) و کل آلبوم رو با نگاه به متن و معنی ترانه قرمز جلو بردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا حس اتود بودن تنظیم ها رو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم رضا یزدانی بی نظیره..ملودی هاش خیلی خوبه ..البوم محسن هم خوبه منتها محسن 98 نه..به نظرم تنظیمای امیر بیگزند و ابراهیم باعث میشن من انتظار موسیقیه بی نظیرتری از محسن چاوشی داشته باشم...اما واقعا بی نام با البومای قبلیش اصلا قابل مقایسه نیست..ملودیاش قشنگن اما کاش تنظیم و یکی دیگه انجام میداد..در کل انتظار خیلی بهتر داشتم..
هوس قمار دیگر
ادمی که اینقدر حساسیت خرج میده رو کاراش خو مسلما نمیتونه هم عالی بسازه هم عالی بخونه هم عالی تنظیم کنه هم مسترشو عالی در بیاره
اونم یه البوم به این سنگینی رو ...
سر این آلبوم بیشتر از همه آلبوما اذیت شده اما خروجیش اونی که باید نیست چون یه نفری همه کار میخواسته بکنه
حیف ...(sm172)
اما در کل از همه لحاظ هنوز چاوشیه و نمیشه به راحتی گذاشتش کنار(sm98)
به نظرم زنگ خطریه براش که اگه زیادی خواست غرور بگیرتش و تو همه چی من من کنه تهش تررر میزنه به اسم خودش و سابقه ی فوق العادش
من دوست داشتم
آلبوم خوبی بود تو این بازار(sm50)
بلاخره گرفتم(sm118)(sm120)
تا 4 تنظیما مثل ادم بود بقیش تا 8 که فعلا گوش کردم شبیه نسخه اتود شده(sm54)
پیمانه رو پر نکرد که هیچ.. شاشید تو پیمانه(sm2)
دیوث رید تو اهنگ من ندانستم... اون نسخه موبایلی که از خودش گرفت 100 برابر بهتر از این بود
قوم به حج رفته هم قسمت دموش فقط خوب بود
به جا صدای قبایل بدوی صدای گاو و گوسفند میذاشت بهتر بود(sm3)(sm2)
خفه شو بابا ..
گوخوریاتونو کم کونید تا دم عیدی یه تکآهنگ بده بشوره ببره ..