روی سنگ قبر من عکسی از چهره ی زیبای نگارم بتراش
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
روی سنگ قبر من عکسی از چهره ی زیبای نگارم بتراش
(sm50)
دو چشم مست میگونت ببرد آرام هشیاران ... (sm181)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد شبیهن مثه دو قلوها
حریف میطلبیم (sm149) شد 17 بازی (sm120) کشف اسی استکتون داره تاریخ nba رو تغییر میده (sm149)(sm120) و این است کشف استعداد (sm149) (sm120) فقط چرا من دارم اینجا اسپم میدم (sm2) من الان باید در راس مدیریت استعداد یابی nba باشم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استیلو نگا کن (sm178) راه میره سه میزنه (sm1)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
nba فقط شک اونیل و کوین گارنت
(sm74)
قسمت 7 شهرزاد 1080 نیومد؟>
وقتی حروم شد همه زندگیم
وقتی سیاه شد همه روزهای من
گفت دیگه نیست عاشقُ شیدای من
(sm50)
خاک تو سرت ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو چیکا کنم گذشت که گذشت به من چه به فوکم ..
دلگیرُ خسته ام
بی روحُ ساکتم
نبضم نمی زنه
پلکم نمی پره
(sm50)