آقا
تلگرام برای ویندوز میخام.
هاتگرام یه چنتا کوفت دیگه نصب نشد
اولترا هم نتونستم نصب کنم
یک ما رو راهنمایی کنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا
هاتگرام یه چنتا کوفت دیگه نصب نشد
اولترا هم نتونستم نصب کنم
یک ما رو راهنمایی کنه.
درحالیکه من هنوز معتقدم این البوم پنجا پنجاس ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلگرام با وب ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم دهنت گه تو کلت با این 50 50 هت(sm2)
اون 50 درصد فقط میتونه بی مغزی تو باشه(sm3)
فقط میچرخه کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول باید تورو میذاشت اون وسط هییی هووو بگی ... بهتر درمیومد از این تنظیما(sm2)
توام باید باهاش بچرخی.. اینکه نمیشه(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کی ای ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال The Witcher تبدیل به بهترین سریال اختصاصی شبکه نتفلیکس از نگاه IMDB شد.
نمرات برخی از سریال های اختصاصی نتفلیکس:
The Witcher – 8.9
Stranger Things – 8.8
House of Cards – 8.8
Peaky Blinders – 8.8
Narcos – 8.8
Black Mirror – 8.8
The Haunting of Hill House – 8.7
The Crown – 8.7
Daredevil – 8.6
Dark – 8.6
Mindhunter – 8.6
BoJack Horseman – 8.6
The Punisher – 8.5
Ozark – 8.3
Master of None – 8.3
Atypical – 8.3
American Vandal – 8.2
Altered Carbon – 8.1
Orange is the New Black – 8.1
Glow – 8.1
Jessica Jones – 8.1
Bloodline – 8.0
13 Reasons Why – 7.8
با محسن(sm3)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که خودم از نسخه وب همینی که سینجول داد استفاده میکنم... ***** شکن مرورگرو فعال کن اونو بزن میادنقل قول:
البته بعضی وقتا الترا هم فعال میکنم نسخه اصلی ویندوز تلگرام رو میزنم
تلگرام خاصی نیست .. همون اصلیه
...شکن غیر پولی هم هست ؟
گفتم الترا دیگه
من به غیر اون نگرفتم .. ولی قبلنا سایفونو فری گیت اینا بود الان نمیدونم(sm25)
ultrasurf
لینک بدهنقل قول:
10 تا سایت رفتم نصب نشد یا فیلتره
امروز رفتم البومو بخرم کلی نیروهای امنیتی و یگان ویژه و گشتو ریخته بودن تو خیابون پشت سر هم تو خیابونا میرفتن... میخوان مردمو بترسونن برا فردا(sm3)
باز چی گرون شده ما بیخبریمنقل قول:
برا خود منم وصل نمیشه الان... تو سایتا نیستنقل قول:
چرا پروکسی مرورگرو فعال نمیکنی با وب تلگرام بری؟
یکیو سر این اغتشاشات کشتن .. پویا بختیاری فک کنم....اونا بولدش کردن روش مانور خبری میدن.. فردا چهلمشه فک کنم... میخوان دوباره اعتراض و تظاهرات اینا راه بندازن ی جاهایینقل قول:
برو تو قسمت پلاگین مرور گرت سرچ کن hoxxx v.p.nنقل قول:
یا setup v.p.n
ادش کن وصل میشی راحت
یا یه شبیه ساز مث این : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصب کن از نسخه اندرویدی استفاده کن
سرعتشم عالیه
یکی لینک البوم رو بده با کیفیت ترین
سلام . آقا تو رو به جان هرکسی که دوست دارید انقدر زود در مورد آلبوم نظر ندید .
همه هم که شدن تنظیم کننده و میکسر و مستر کن .
خیلی از آهنگ های امسالو اصلا نمیشه گوش داد اونوقت شما تو این بازار مسخره از آلبومی که دیروز اومده ایراد میگیرید که فلانش بده و اگه تنظیمو میداد یکی دیگه بهتر بود .
بشینین هر آهنگو بیست سی بار گوش بدید ببینید چه ابتکاراتی توش داره بعد بیاین از زیر صدا و استفاده از سازها ایراد بگیرید .
کدوم یکی از خواننده ها تو این سال ها تونستن انقدر تنوع تو کاراشون داشته باشن .
البته مقصر از خود آقای چاووشی هم هست که همه رو بد عادت کرده .
اگه مثل بقیه خواننده ها پشت سر هم کارای تکراری میداد و هیچ ابتکاری تو کاراش نشون نمیداد هیچ کس هم ایراد ازش نمیگرفت.
سعی کنید از تنها دلخوشی این روزها لذت ببرید.
شب خوش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس .. (sm50)
(sm50)
دانلود مستند ایکسونامی
خاطرات فوکشن استار آمریکایی
منتشر شد
(sm142)
لینکنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی سایت ها پولی گذاشتن(sm59)
نقل قول:
- (sm2)
موافق نیستی دوست لیورپولی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)موافقم بدجورینقل قول:
نام آلبوم باید میشد : اتودهای من
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصورم از تو دود هوا شد رفت
قمار باز
(sm172)
تا ترک 4 تنظیما خوبه، برا البوم کار شده .. بقیش انگار اتوده همش جز قوم به حج رفته اونم با ارفاق(sm120)نقل قول:
نمی دونم چه کاری بود که محسن کل کارای البوم رو رو دوش خودش بکشه اونم البومی به این سنگینی
یه تصور دیگه از البوم قمار باز داشتم که همشون دود هوا شد رفت
باش تا لینک بدم ..