خب من نمیگم بهترین انتخابا رو داشتم.تنها کارایی که میخواستم حتما باشن یکی احمدوند بود یکی صفوی.بقیه رو همینطوری انتخاب کردم.میخواستم یه ذره قدیمی باشن که تازگی داشته باشن یه ذره
نمایش نسخه قابل چاپ
خب من نمیگم بهترین انتخابا رو داشتم.تنها کارایی که میخواستم حتما باشن یکی احمدوند بود یکی صفوی.بقیه رو همینطوری انتخاب کردم.میخواستم یه ذره قدیمی باشن که تازگی داشته باشن یه ذره
میلاد فقط 2 تاش منفی بود کامنتا.
اهنگای رسمی هم خب کامنت منفی میخورن چه برسه به من
بعدشم یارو ادمینه برداشته الکی نوشته 320 ملت گیر دادن این 192 عه.خب من چیکاره بیدم(sm2)
20:30 کجای رو پخش کرد
چی گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزارش روز دانشجو بود تو خوابگاه یکی از دانشجوها گرفت یه تیکشو افتضاح خوند بعدم یکمشو پخش کردن با صدای محسننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) تعویض فن یا روغن مالینقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خجالت نمیکشی 20 و 30 میبینی؟(sm2)
تعویض فن ولی اگر از این مدل قدیمیاس مادربرد و پردازنده فرق زیادی نمیکنه ولی اگر سیستمت جدید باشه هوشمنده سرعت فن کنترل میشه میشه لپ تاپ !نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیده شده شبکه نسیم هم نگاه میکنه (sm2)