چه گاویه این تا ترک 4 تنظیمش خوب بوده باقیش فلانه خو معلومه گاوی دیگه گاو نبودی نمیگفتی بذار فیزیکی بخرم گوش کنم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
چه گاویه این تا ترک 4 تنظیمش خوب بوده باقیش فلانه خو معلومه گاوی دیگه گاو نبودی نمیگفتی بذار فیزیکی بخرم گوش کنم ..
من بخوام خودت رو می خرم سینجولنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره می ذارن رو سایت(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(تخمم که) جامونده(sm2)
فیزیکی ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتود چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومای قبلیو اولش بعضی ترک ها جذب میکرد بعضیا نمیگرفت بعد چند روز برعکس میشد در کل با اکثر ترکا حال میکردیم
اما این آلبوم بعد ده دور گوش دادن هیچی به هیچی.حتی گنجشک پریده که ملودیش تقریبا اون حس همیشگیو داره هم تنظیمش وسط مسطا میرینه اصلا
حتی یه ترک نداره قفل شیم روش
به قول فرشاد پیوس حیفه واقعا حیفه....(sm172)
سینجول تو اینقدر گاوی که ارزش بحث نداری ..بهترین کاری که میشه ازت انتظار داشت همون مااااا مااااااا کردن وسط تنظیمای محسن بود(sm2) بالاترین نرخ استفاده از انرژیت همونه
نهایت ریدن رو در تنظیم من ندانستم داشت(sm120)یکی از امیدهای البومو با اضافه کردن قاشق چنگال وسط تنظیم رید
اون ماکتی که از من ندانستم لو رفته بود خیلی تم نوحه داشت
ملودی رو یکم عوض کرد که از اون تم دربیاره بدتر شد
تنظیمشم که افتضاحه
والا همونی که با موبایل گرفتو میداد بیرون بدون تنظیم بدون اهنگ از این بهتر بود... دوبس دوبس انداخت تو اهنگ رید بهش
خب لینک بدین هرکی داره دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)کاملا درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی باکسینگ دی رو در بریم تمومه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لستر رو هم بزنیم تقریبا بیشتر راهو رفتیم .. هرچند مساویم جوابه(sm120)
آخر من تو ره یه دس فشار میدم ..
برو بده سینجول(sm2)
میخوام بدونم الان ژولو دستم بودی باز تخ میکردی اینو بگی ..
میدادمت دست سگام هکتور و ویکتور یه دست لاپایی بزنه توره ..
سینجول میام تو همون راهبند کیونت میزارم(sm2)
نه جدی بیا کارت دارم ..
(sm1)چمبو مصدوم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماتیپ چرا نمیاد
این مینامینو هم که کلا برام علامت سواله
مینامینو کیه گو توش ..
ی محلش بود اون سری پلیس ریخت کلی از این اراذلو گرفت.. اونجا یکی دو تا رفیق دارم(sm2)نقل قول:
جدا از شوخی 1 سالی ساری کار میکردم... سه راه قارن بودم
ماتیپ داره اماده میشه.. گومز هم اماده شده.... مینامینو خوبه.. لالانا سال دیگه میره.. شکیری گشاده یکم... این میاد ذخیره مانه .. وسطم میتونه بازی کنهنقل قول:
قارن شه گویی میخوردی ..
تو خویمالی نکن (sm120)
دوتا اهنگشو گوش دادم به نظر میرسه ریده
موری اگه اوایلشو گوش دادی هنوز به ریده مانش نرسیدی پس.. بعد قمارباز ریده ماناش به طور فجیع شروع میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به ابراهیم نه به این(sm3)نقل قول:
دهنش سرویس من چقدر منتظر ترک قمارباز بودم چی بود این(sm51)(sm81)
ترک دو عالی بود(sm50)
با همه انتقادا ولی بهرحال طرفدار قدیمی چاوشیم و از دوست هر چه رسد نیکوست بترتیب از این قطعات خوشم اومد
۱من ندانستم
۲عقل و خرد
۳راز
۴قمارباز
۵بازآمدم
۶گنجشک پریده
۷بر سلطان
۸چنگ
۹قند منی
۱۰قوم به حج رفته
۱۱زاهد
(sm118)خوبه چیزی جز مصدومیت جلودارمون نیستنقل قول:
تو ذوق همه خورد... اصلا خوب نبودنقل قول:
این ی ماه رو به سلامت عبور کنن تمومه(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب ویدیویی آفرین برم یه نخ بکشم ..
فقط قمارباز پلی میشه ..
بعد کلی گوش دادن ترک قمار باز تقریبا خودشو نشون داد واسم
حال و هوای محسنو تو این ترک دوس دارم
چنگ چه شباهت عجیبی به ملکا داره (sm25)
(sm50)