اگه بدونه میخوام چیکار کنم که نمیده(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه بدونه میخوام چیکار کنم که نمیده(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پروژه جدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو این خوندنه سینجولو جور کن(sm2)
نگو که ندونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته ی اطلاعیه بزنی بچه های دیگه هم دارن.. شاید کمکت کردن(sm2)
وقتی البوم منتشر بشه باصدای جاوادانه من و تنظیمهای اونگارد رسول گلنار و مدیریت میلاد کریستی با کاور گلنار ببین چه شود تمام رکوردهای جهان موسیقی با این البوم جابجا میکنم این دیوث مهدی رو هم میاریم استدیو اب و جارو کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برید ریمیکسه گلنارو گوش بدید اینقدرم زر نزن(sm2)
همش تقصیر مهدی کرد دیوثه کار انتشار آلبوم رو دادم به این بیشعور تاخیر کار به دلیل کمکاری ایشون است (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی برو اجازه ی ریمیکس اختصاصی از ی خواننده در پیت بگیر که کار رسمی بشه(sm2)
دیوث نذار برم رایزنی کنم با خوده شادمهر که این ریمیکسمو خودشم بزنه ایسنتا ها(sm2)نقل قول:
مواظب باش خ.ایه های بچشو حوالت نکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته دختره بچش.. همون برا خودشو حوالت میکنه(sm2)