(sm2)
این ریمیکسی که کردم میخواستمت رو،تو بکن من دیگه اینکارو میذارم کنار(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
این ریمیکسی که کردم میخواستمت رو،تو بکن من دیگه اینکارو میذارم کنار(sm2)
ریمیکس کار سوسول هاس من تو کار ارنجمنت هستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اَلیاش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از غمت سینه کجا چاک نموده ست کسی
تا که این دلشده از دیده ی بیمارت رفت
نگفتمت مرو آن جا ؟ که آشنات منم
در این سراب فنا چشمه حیات منم
وگر به خشم روی صد هزار سال ز من
به عاقبت به من آیی که منتهات منم
نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی
که نقش بند سراپرده رضات منم
نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی
مرو به خشک که دریای باصفات منم
نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مرو
بیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم
نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنند
که آتش و تبش و گرمی هوات منم
نگفتمت که صفتهای زشت در تو نهند
که گم کنی که سرچشمه صفات منم
نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت
نظام گیرد خلاق بیجهات منم
اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاست
وگر خداصفتی دان که کدخدات منم
مولانا
امیر دیوس جر خوردم ..
الهام چرخنده ..
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) بستونه یا پستونه ..
همه سایتا ریمیکس میخواستم رو زدن(sm120)همه(sm120)
من اونقدر غریبم که گفتن نداره ... (sm50)
سریال مرده متحرک یک بار دیگر خودش را در قامت یکی از غول های تلویزیون آمریکا مطرح کرد. این بار با قسمت پایانی، قبل از تعطیلات کریسمس.
سریال «مرده متحرک» یا «واکینگ دد» که این فصل با افت مواجه شده بود در اپیزود فینال وسط فصل خود، توانست بینندگان زیادی را بار دیگر به خودش جذب کند و آمارش در این زمینه را بهبود ببخشد.قسمت هشتم از فصل ششم این سریال مشهور توانست با یک سوم پیشرفت در میزان مخاطب، 18.3 میلیون نفر را پای تلویزیون بکشد. این قسمت که «شروع تا پایان» نام داشت میانگین امتیار 9.3 از 10 را هم میان مخاطبان 18 تا 49 ساله ثبت کرد. این آمار قسمت هشتم فصل ششم را تقریبا با قسمت هشتم از فصل پنجم سریال «واکینگ دد» را برابر می کند.سریال «مرده متحرک» تا پس از تعطیلات کریسمس پخش نخواهد شد و اولین قسمت از ادامه سریال (قسمت نهم از فصل ششم) روز 14 فوریه 2016 روی آنتن شبکه amc خواهد رفت.«واکینگ دد» در چند سال اخیر یکی از پر بیننده ترین سریال های آمریکا بوده که توسط فرانک دارابون، کارگردان سرشناس فیلم های «مجستیک»، «مسیر سبز» و «رستگاری شاوشنک» تولید شده است.