آره بخون بخون یه گوهی بشی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیستم تازه شروع میشه هنو تقلبامو ننوشتم .. (sm9)
نمایش نسخه قابل چاپ
آره بخون بخون یه گوهی بشی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیستم تازه شروع میشه هنو تقلبامو ننوشتم .. (sm9)
(sm169) آخه خوشم نيومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد ديگه اصلا يه ذره هم انگيزه ندارم واسه نوشتن
بنويسم كه چي بشه (sm172)
دوازده تا ترکه..فقط سه تا(sm25)میگفتن که خوبه البومش(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاشيده شد به ديوار، سيگار پشت ِ سيگار
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک خیلی خیلی شاخ نداشت به اون صورت غبر از آخری ..(sm172)
ولی باز هرچی باشه از باقی سرتره .. (sm172)
نه کل آلبومش به جز دو سه تا خوبه منتها گفتم حتما حجم نداری این سه تا از بقیه بهترننقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیوید فینچر عوضی دیشب با اعصابم بازی کرد..gone geirl(sm1)
به جون خودم این دفه آهنگ شادی بد باشه فقط ..
سالی یه بار یه سینگل میده اونم علوم نی چی چی ..
خیلی شوتی باو (sm2)جریانو نگرفتی اصننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm30)خب این چه ربطی به حامله شدنش داره.. ! ارضا نشد که
همینجاشم کلی بحث هست..اگه دوربین باشه باید همه ی صحنه ها رو بگیره نه فقط اونایی که صحنه سازی کرده
نتم نامحدوده..پرابلمی نیست.حالا همین سه چهار تا که گفتین گوش بدم ببینم چجوریاس تا بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]