دوستان هیچ انتی بیوتیکی جواب نداده به انفولانزا
بشینین یه بست تریاک بکشین تمام از وجودتون پاک میشه انفولانزا
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان هیچ انتی بیوتیکی جواب نداده به انفولانزا
بشینین یه بست تریاک بکشین تمام از وجودتون پاک میشه انفولانزا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد شکلک دراوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا ديشب خوندم توجه منم جلب كردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي من يه چي به نظرم رسيد اونجا ميگه متصل "هم" دوست دارم
مگه نگفت دو بخشه طرب و منصل؟؟ شايد "هم" اهنگيه از بخش متصل البوم ، امير بي گزندم كه تو بخش كلاسيكاست (sm120)
(sm74) خودتو برای شخصیت ویکتوریا اماده کن و ایضا فیلمبردارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ته تهش ادلم اونوریه دیگه...سرخوشه..مل ما نیست که داعش میره انفولانزا میاد سیل میره زلزله میاد(sm120)
ديدمش ديشب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راضي بودم البته نيمه هاي اول فيلم تا قبل اون تلفن تو كافه كند بود يكم ولي بعدش جبران شد
دوربينش حرف نداشت به خصوص نماهاي بيرونيش
پايانشم عالي بود (sm50)
الی (sm10)
مریضی اینجور میگی من دو ساعته فک میکنم تو منظورت چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]