دیوث چرا حرف حالیت نمیشه.دارم میگم اگه میخوای همینو درست بخون تا برات تنظیمش کنم.اگه هم نمیخوای که هیچ
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث چرا حرف حالیت نمیشه.دارم میگم اگه میخوای همینو درست بخون تا برات تنظیمش کنم.اگه هم نمیخوای که هیچ
یه ملودی بذار روش اگه بلدی ..
رفقا وسط کل کل یه سوال..اقا با تبلت میخوام برم یوتیوپ هر نرم افزاری که میگیرم نوشته باید از گوگل پلی سرویس اپدیت کنی که اصن باز نمیکنه...یاری کنید..نرم افزار دیگه ای سراغ ندارید؟
نظرت بزرگوار؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست متوجه منظورت نشدم اما برای اپدیت میتونی از بازار هم استفاده کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیک سلام ممه جان(sm2) راستشو بخوای تو قلبتم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر اسم پیجو عوض کردم ! دلتا فاکس فلان بهمان شد چاوشی نیوز (sm118)
یا خدا(sm2)
(sm74)(sm81)هولی شتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm135)
(sm2)