گوه خوردی
نمایش نسخه قابل چاپ
گوه خوردی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جا که همون اول داشت باهاش مصاحبه می کرد گفت غافلگیرم کن یا از غافلگیری خوشت میاد و اینا که غافلگیرش کرد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جام می رقصیدن توهم زد ...اون اولاشم که حرکتای جنون آمیز می زد (sm120)
(sm2)
والا فیلم که یه خورده فیلم گیجی بود کلا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا مشکل من با فضای خود فیلم که ظاهرا واسه 1950 بود ولی خیلی 1950 هم نبود یعنی اگر تاریخ نمیگفت تو نمیرسیدی به این تاریخ(sm120)
بعد کلا قصه نداشتیم....یک برهه زمانی از یه ماجرا بود بیشتر و سر و ته مشخصی هم نداشت!
ولی خب کاراکترا رُ تونست دراره! مثلا کاراکتر اول و پرفسوره شخصیت شدن تا حدی
و اون تاثیراتشون روی هم رُ دوست داشتم!
البته اضافاتم زیاد داشت فیلم میشد خیلی جمع و جورتش کرد!
اخرشم دوست نداشتم زیاد و خصوصا تکلیف یارو معلوم نشد بالاخره چی شد درمان شد یا خیر؟؟(sm120)
1.5 میدم من (sm120)
The Man Who Shot Liberty Valance 1962
(sm173)
The Hustler 2
Once Upon a Time in America 0
(sm120)
نقطه اوجش خودارضاییش رو به دریا بود همون اول فیلم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا که دکتره عکس نشون میداد میگفت چی به ذهنت میرسه هم خوب بود (sm120)
امریکا رُ که ندیدم هنوز (sm120)نقل قول:
پس خوب شد به حرف من گوش ندادین ....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون عکسا خیلی خوب بود(sm2)نقل قول: