[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا زیباست بانو گوگوش عزیز
تولدت مبارک شاه ماهی
15 اردی بهشت زادروز هنزمند دوست داشتنی گوگوش نازنین
این پست و میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوگوش به همراه پسرش "کامبیز" و "بهزاد بلور" (بلورفروشان) تهیهکننده و کارگردان برنامه بلور بنفش
در پشت صحنه کنسرت بزرگ هالیوود
کنسرت بزرگ و با شکوه هالیوودبال
من خودم حاضرم اشتراک ماهانه یا سالانه پرداخت کنم و عضو تاپیک اون کاور ها با کیفیت بالا بشم اما به خاطر سوء استفاده یه عده دیگه کاربران جدید به هیچ وجه نمی تونند واردش بشوندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir.H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط johnny [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از راهنمایی شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir.H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]