(sm50)(sm50)
سهیل پیام زدم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)(sm50)
سهیل پیام زدم
من زن دارما خودم :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویت رید کنم(sm127)
چی میگی من هرشب میرم تو خونه زنم صدیقه خانوم پا میشه منغل تریاک برام ردیف میکنه خیلی مهربونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اعتراضم کنه میگم روداری کنی طلاقت میدم (sm89) (sm30)برو با سهیل مزدوج بشو (sm2)
من فقط 18 ساله می پرستم!(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آغا صد دفعه دارم میگم هادی زن منه از عکس آواتارش هم مشخصه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برو همون سیگارتو بکششششش(sm142)(sm30)(sm89)نقل قول:
والا چقدر تو خوش اشتهایی (sm2)تو خوابم نمیتونی منو ببینی (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا بعد از ظهر خوابیده بودم تو خوابم اومدی چه ساپورت نازی تنت بود چه اندامی داشتی(sm30)نقل قول:
همین دیگه مگه تو خواب ببینی منو (sm51) راست راست تو خیابون راه میری هی راست میشه هی میخوابه دوباره هی راست میشه هی میخوابه (sm51) دماغتو عمل کن تا بیام سراغت (sm51)نقل قول:
راستی منو میشناسی بیا تعریف کن (sm70)