جناب بخت آفرید عزیز از بابت دیتابیس های ایرانسل بسیار سپاسگذارم
فقط لطف کنید پسووردش بذارین
نمایش نسخه قابل چاپ
جناب بخت آفرید عزیز از بابت دیتابیس های ایرانسل بسیار سپاسگذارم
فقط لطف کنید پسووردش بذارین
خواهش میکنم دوست عزیز پسوردش همونه که استوک گذاشته من تغییرش ندادم فک کنم این بود :نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebrahim [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
}}<<///===((($$}}},,,664442221119977Up66
اخرین ورژن که جایی یافت نمکنید خدمت شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط akila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- کاملترین مرجع روت گوشی و تبلتهای اندرویدی جهان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملترین مرجع روت گوشی و تبلتهای اندرویدی جهان
All Android Root
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
( 673 )
Creator : حمید شجاعی برجوئی
Category : Education
Price : 7000 Tooman
Version : 12.9
Size : 6.11 MB
Downloads : 5,000+
Android : 2.1.x
سلام استوک جان اگه میشه این برنامه رو هم برا من بزار واقعا بهش احتیاج دارم چندبار هم ازتون درخواست کردم ولی نذاشتین
سلام
لطفا لینک دیتابیسهای ایرانسل و اصلاح کنید
همه لینکها حذف شدن
تو این زمینه برنامه زیاد گذاشتیم پست های قبلی مراجعه کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alifarss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد این پنل داره پشتیبانی انلاین.
استوک عزیز بابت این پست ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط stock [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما در فایل راهنما نوشته:
"برای استفاده از این ترفند نیاز به روت دارید. اگر از بلواستکس استفاده می کنید توجه کنید که بلواستیک شما
باید روت شده باشد . )دانلود از سایت های متفاوت با سرچ : بلواستکس روت شده(
فایل فشرده موجود را دانلود کرده و از حالت فشرده خارج نمایید . در این فایل دو پوشه با نام های csv و logic وجود دارد"
کدوم فایل فشرده؟
فایلی وجود نداره
در ادامه هم گفته:
برای دانلود این نرم افزار نیز در نت سرچ کنید
. (Over Write)
من که چیزی پیدا نکردم, فکر نمیکنی اسمش راهنماس اما عملا چیزی راهنمایی نکرده؟
جناب استوک بابت تمامی برنامه های خوبتون ممنون
پستهای قبلی رو که فرمایش کرده بودید واسه دیتابیس و از صفحه اول تا اینجا چک کردم متاسفانه همه خرابند غیر از لینک 936 - اگه محبت کنی یکبار دیگه کامل بذاریشون واقعا منت گذاشتی
یکبار برای همیشه
دقت که کنی بعد از سه جهار پیام دوباره یکی از دوستان درخواست دیتابیس و داده
انشالله که همیشه سالم باشید (sm127)(sm200)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebrahim [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام استوک عزیز امیدوارم خوب باشی . ببخشید که هی اذیتت میکنیم . داداش بی زحمت این آپدیت ایرانسلو بذار داداش
مطمئنی همه ی صفحات رو چک کردی (sm77) حتما یه سر هم به پست 437 بزننقل قول:
سلام استوک جان ی برنامه میخواستم که از راه دور نصب بشه خودتون اگ سراغ دارین چیزی همونو بزارین من همه پستا رو چک کردم تشکر
سلام به دوستان عزیز من آخرین نسخه ی قند شکن فری گیتو میخواستم اگه کسی لینک دانلود بدون زیپشو شو بذاره ازش ممنون میشم
من بلو استکس رو تو کامپیوتر دارم ولی همچین فایلی اصلا وجود نداره - چه همراه نرم افزار چه داخل نرم افزار و چه در جایی که نصب میکنیم هیچی نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط farzad24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط stock [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farzad24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan999 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام چرا همه ی شماره ها وجود نداره؟شماره منم نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Bakhtafarid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جناب بخت آفرید عزیز این آپلود به ظاهر جدید شما همونیه که در صفحات قبل گذاشتید که متاسفانه نمیشه دانلود کرد، لطف کنید اجازه بدید استوک جان خودش همه رو آپ کنه
استوک عزیز رومون و زمین ننداز
این درخواست خیلی از دوستانه
با تشکر فراوان
دیتابیس کامل ایرانسل لطفا
مرسی
سلام استوک جان
این برنامه ی ارسال پیام انبوه که تو صفحه های اول گذاشتی لینک نداره
برای تلگرم شو مخوام خیل لازم دارم
اگه میتونی بزاری خیییییییییییییییییییییییی یییییلللللللللللللللللللل ی ممون میشم
فدایی داری
واسه آیفون هم بذاری دیگه آخرشی
راستی با کینگ روت خواستم اس5 نسخه اندروید 5 روت کنم نشد(sm178)
سلام
من نرم افزار مترجم هوشمند ویرا را دانلود کرد وعینا طبق آموزش همه کارها رو انجام دادم
آیدی را هم طبق آمکزش عوض کردم ولی وقتی که نرم افزار را می خوام اجرا کنم از توش می پره بیرون لطفا بنده را کمک کنید که مشکل از کجاست؟!!!
با تشکر
چشم 8 گیگه. حجم بخرم اپلود میکنم حتما اینی که گذاشتیم کامل نیستنقل قول:
این دیتا بیس توی هیچ سایت و وبلاگی منتشر نشده
انشالله حجم بخرم اپلود میکنم
سلام استوک جان زحمت اینم بکش
چشمت بی بلا استوک عزیزنقل قول:
سلام استوک جان خوی؟ داداش هزینه حجم چقدر میشه؟
اقا تشكرا كمه ها . فقط 8 گيگ برا ديتابيس ايرانسل . خداييش هركسي همچين معرفتي (sm127)ندارهنقل قول:
دوستان گرامی میشه یه برنامه یا سایت واسه ارسال انبوه ایمیل معرفی کنین. ممنون میشم
سلام .آقا اگه میتونی زحمت اینم بکش
مرسی
بازار ارزونتره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAB3R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein71123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ارگ شاد ایرانی
s.ras
۳۰۰۰ تومان
موضوع
صوت و موسیقی
حجم
۱۵٫۹ مگابایت
نسخه
1.2.1
نصبهای فعال
۱۰٬۰۰۰+
صوت و موسیقی ۱٬۳۰۴
دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAB3R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ردیابی افراد از روی شماره موبایل بدون نیاز به gpsنقل قول:
نوشته اصلی توسط bargh3faz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نرم افزار کاملا ایرانی و فارسیبدون نیاز به فعال بودن GPS گوشی شما و طرف مقابلردیابی اسان و بی دردسر تمامی اشخاصنرم افزار دارای مجوز از وزارت ارشاد می باشد که نشان از صحت کار نرم افزار می باشدردیابی بدون نیاز به gps و اینترنت!!
فرصت را از دست ندهید
پس از پرداخت انلاین لینک دانلود به صورت اتوماتیک برای شما نمایش داده می شود.قیمت فوق العاده 5000 تومان
تصاویری از برنامه فوق العاده ردیابی شماره موبایل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام استوک جان شما توی کار کتاب هم هستید؟ این یه موردو اگه بتونی برام بگیری یه عمر دعات میکنیم دمت گرم
اگرم نشد از سایتایی که خودت میدونی برام بگیریش ممنونت میشم
سلام استوک جون کتاب صوتی هم می تونی بزاری ... کتاب صوتی زندگینامه استیو جابز
و کتاب هایی ک پولی هست مثل این
راستی نرم افزار حسابداری هم یادت رفت بزاری
سلام استوک جان یه گوشی از نروژ برام اوردن سیم کارت روش فعال نمیشه آیا برنامه خاصی هست که فعال بشه
نقل قول:
سلام استوک جان شما که زحمت میکشی انقدر این آپدیتشم بذار داداش . درخواست خیلی از دوستان هست .
ثبت سریال گوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط baranak59 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استوک ج___________________ان
این کتاب رو لازم دارم بدجوووووووووووووووووووووو ور
لطفا
==================> [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] <===================(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط s6sami [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داادا بیا ببین همونه