(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)
(sm25)
هله میر باز دیگر(sm50)
ینی فقط لحنشو از مداحی میکشید بیرون این ترک میشد یکی از بهترین آهنگاش تا ماتحتم سوخت سر این ترکنقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شروعش خیلی خوبه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوسان کسی لینک دانلود البوم رو داره بذاره ماهم دان کنیم خیلی خیلی ممنونم از همتون مخصوصا تاپیک(sm127)(sm127)(sm93)(sm174)(sm10)(sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادل روحنواز ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza mehrpoor [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سایه ی منه که روی پنجره ست ،
هی راه میره و سیگار می کشه ... (sm172)
بهروز پایگان فوق العاده ست ... (sm50)
ترک بهروز تو یزدانی اونی که وسطاس خوبه 2تا داشت فک کنم اونی که قبل آلبوم اومد نه اون یکی ..
من از همون یکی تا حدودی خوشم اومد یه بار پلی کردم ..
در هر حال نمیتونم از مون دس بکشم گغتم دیگه ازش شیر نمیکنم ولی نمیتونم .. (sm50)
بی هوا ...
تنهام نزار رفیق ..
اسمشم میدونستم خواستم کیونتو بسوزونم حقیقتش ..
فردا خورشید میگیره ..
آره عالی شروع کرد (sm50)لعنتی چرا خرابش کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خرابی نرسید ولی اره افت کرد ..هرچی رفت جلو ضعیف تر شد(sm178)ولی میشه فاز گرفت باهاش(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم بعدی شعر و نشرشم نگه از خودم صلوات (sm120)
همین خوبه ...
(sm2)
من تو یه روز ۴۰ تومن هزینه کردم واسه فرهنگ مملکت
یعنی یزدانی رو 10 خریدی یا دوتاشو از بیپ خریدی؟(sm120)
یه خورده تخفیف میدم به ترک ها دلنشینتر میشن ..
لعنتی میگه هله میر بار دیگر ادم میخواد بمیره(sm50)
حالا ما سیخ کردیم رو یه ترک اینا دهن مارو سرویس کردن ..
در حالت آماده باش نیروهای جاکش (sm3)
به خاطر چهلم شهیدا (sm50)
این پست وزیر میگه نت قط میشه راسته یا نه ..
مال همراه اول که قطع بود امروز .نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-----------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا ممنونم داداش مرسی ازت یدونه ای(sm127)(sm127)(sm93)(sm93)(sm174)(sm174)(sm176 )(sm176)(sm10)(sm10)(sm127)(sm127)
آلبومش منتشر شده تا الان چیزی نگفته .فک کنم خودشم از تنظیم ها راضی نیس. بنظرم ارشاد بیشتر تو بخش تنظیم دخالت کرده تا شعر طوری که باز آمدم یه چی دیگه شد.
امیر برادر کاور کو(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بیپ بگیر دیگه.. کامل گذاشته برا دانلودنقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساس میکنم آلبوم بعدی قراره همین کارو کنه(sm2) فک کنم اون مثلا شعرای سپیدی که توی اینستا پست میکرد رو داره روش کار میکنه(sm170)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یزدانی 10نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی 30
گفته بودی که بیایم چو به جان آیی تو ،
من به جان آمدم اینک تو چرا می نایی ... (sm172)
بس که سودای سر زلف تو پختم به خیال ،
عاقبت چون سر زلف تو شدم سودایی ... (sm50)
جز تو اندر نظرم هیچکسی می ناید ،
وین عجب تر که تو خود روی به کس ننمایی ... (sm50)
خیلی هم عالی کار کرده 30 تومنم گذاشتن روش . اینم یه جورشه . کاسبی راه انداختن (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]