عشق شوری در نهاد ما نهادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان ما در بوته ی سودا نهاد
(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
عشق شوری در نهاد ما نهادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان ما در بوته ی سودا نهاد
(sm172)
شیاطینی هستن در لباس انسان (sm2) فقط نمیدونم امشب کجا بخوابم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادت پیر کهن دل به جوان دادن است ... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرچهار راهی که اون نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم به عشقش وایمیستم
(sm1)
باز فردا حلیم و شله زرد (sm173)(sm2)باز از اینور به اونور آخه من بدبخت چه گناهی کردم به درگاه خدا (sm172)(sm120)
الی شله مشدی موخوام (sm120)
(sm120) ببین طول میکشه.. بحث300 نیست.. زمانش طول میکشه.. بعدم بعضی مجله ها که پولی باشه زیر 700/800 نیست... پول مفت بدم این دیوثا بخورن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینم چی میشه (sm120)نقل قول:
ها گفتینقل قول:
پارسال اینموقع مشهد بودم.. شله چه حالی داد(sm2)
درگیر نکن خودتو ، دختران ینی این شیاطین رو باید هر چند وقت یکبار از خودت دور کنی . شیطان ( منظور دخترانند ) رو باید هر چند وقت یکبار عوض کنی یکی نو بیگیری تا وابسته نشی . مهم فقط خودتی تا ازدواج کنی و بچسبی به زندگینقل قول:
ارزش داره 300 میدی سریع ریدیف میکنن . جان خودم isi نداشته باشی مصاحبه ریدی . اینو کی بهت گفتم یادت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]