(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)
خروجي به خيلي چيزا ربط دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول اين كه فلك واقعي باشه و خوب ريپ شده باشه اگه اون اوكيه ميرسيم به تو
مهم ترين عامل پخش كننده خوبه كه كارت صدا امپ يا موارد ديگه هم شاملش ميشه نميشه با يه سيستم معمولي انتظار داشت تفاوتو با گوش معمولي متوجه بشي
مشکل وجود نداره امکانات نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسپیکر کارت صدای فوق العاده حرفه ای و ... اصلا کاربر خانگی فلک نمیدونه چی هس
ممد امین یه فیلمی سالها پیش شبکه چار دیدم بتونی بفهمی کدومه خیلی خوب میشه
کلاسیکه کلاسیک ! فک کنم سیا سفید بود یه سکانسش که خیلی معروفه موسیقی رعب انگیزی هم داره یه سری پنگوئن تشییع جنازه یه ادمو انجام میدن تو یه غاری همچی جایی بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمتون گرم (sm127)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بسته به نوع قرارداد داره یه موقعی شعرا حق مالکیت اثرو میفروشن یه موقع حق اجرا رو ... تو مورد دوم میتونن از کسی که بدون اجازه شعرشونو خونده شکایت کنن ولی مورد اول نه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی بود اون دفه از استور مایکروسافت دانلود کرده بود
ایمیج البوم فصل اشنایی نزدیک 400 مگ دانلود کردم از حالت فشرده خارج کردم اجرا نمیشه با poweriso
من با الكل باز كردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه؟