من تا حالا این بابک جهانبخش یه آهنگشو تا ته گوش ندادم (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
من تا حالا این بابک جهانبخش یه آهنگشو تا ته گوش ندادم (sm70)
تو سی دی درایوراش یا بک اپش تو خود لپ تاپ یه فولدر هست به اسم usb از device manager ادرس بده بذار چک کنه
بخوان بیان بالا باید فرانسه رو ببرن که نمیتونن بازی صربستان یکم بیشتر تلاش میکردن الان صعود کرده بودن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی عزیزم مشکلم حل شد (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره كار سخت جلو فرانسه ولي توانايي برد صربستان رُ داشتن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حيف شد (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ یه تبلت گمنام هست میخوای عکس بگیری میگه کارت اس پر است..کارتشم خالیه ولی 2تا جای رم داره
یه برنامه دیگه نصب کردم آدرس ذخیرشم گذاشتم تو رم..میگه یک رم برای عکس گرفتن نصب کنید :|
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این به بعد کوشان رید و به آرون رید تغییر بدین هرچی آلبوم امسال میاد این توش تنظیم داره تا مرتضی پاشایی رفته (sm25)
ایول بسکتبال هم برد (sm118)
تمام نه تمام نه که جام ناتمام لب ریخته ام
تمام نه تمام نه که نا تمامی از تو آویخته ام
تمام نا تمام من با تو تمام می شود
شاعر بی نام و نشان صاحب نام می شود
چکه کن ...... (sm50)