سربازیت تموم شد راحت شدی ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سربازیت تموم شد راحت شدی ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیبت به هنگامی که حضورت لازم است، گناهی نابخشودنی محسوب می شود (sm172)
پل استر
اره تموم شده اره باووو الان دارم یه نفس راحت می کشم اگه تموم نشده بود باید فردا ساعت 4:30 صبح از خواب پا می شدم بعد ساعت 5:10 یا 5 صبح پیاده میرفتم ترمینال(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باخ منیم یاشیما چوخ ایش گلیب باشیما(sm50)
وااای بانو ، این جمله زلزله ای 6058 ریشتری در ستون بدنم ایجاد کرد ، نکن ! اینطور نکن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل کدوم؟! یدونه بده بگو مثل این. تو انقدر گشادی یدونه طرح پیدا نمیکنی که چیزی که میخوای باشه ، اونوقت از من چه انتظاری داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54) آخی . سربازیت کجا بود ؟نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی ؟ میشه ترجمه شو بگی ؟ : = )نقل قول:
برادرزاده ام دوم دبیرستانه ، اومده بهم میگه :
عمو جون حواسم نبود ، سره جلسه امتحان ، بالای ورقه به جای نام و نام خانوادگی، یوزر نیم پسووردمو نوشتم ،
به نظرت الان چیکار باید کنم؟؟؟؟
.
.
.
والا ما همسن اون بودیم، تو راه مدرسه اگه یه قوطی پیدا میکردیم تا خود مدرسه شوتش میکردیم.
این نهایت خلاقیت و هوش ما بود ...
مراغه(sm50)نقل قول: