در این زمانه به هر بهانه نه تو بمانی نه من بمانم ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
در این زمانه به هر بهانه نه تو بمانی نه من بمانم ... (sm50)
دانلود قسمت هشتم سریال شهرزادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اطلاعات نسخه معمولی :
۴۸۰p: 445MB
۷۲۰p : 615MB
۱۰۸۰p : 1.022GB
فرمت : mp4
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرمت فایل : MP4
ابعاد تصویر: ۱۹۲۰ * ۱۰۸۰
کیفیت تصویر: ۵Mbps
۲٫۰۳GB حجم فایل
1080 روز زده 1 گیگ اینو زده 2 گیگ
چی بیخودی چرت میگی میگم ریپاش عالیه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینا از 1080 ریپ میزنن به 1080 کم حجم ..
بهتره اینکارو نکنی 720 بگیری تا این شکلی ..
رضا آره 2 گیگی هم هس همون سایت زده بود گفتم که پاک کرده ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی تو نمیدونی همیشه عدد کمترو میگن
دانلود قسمت هشتم با کیفیت Full HD با حجم ۲۰۳۰ مگابایت – [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) خونه ننه ، جمعه ها مي رم تا ٣ روز سردردم ، ٥٠ تا بچه يه ضرب دارن داد و هوار مي كنن
کیفیت 4K زدهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتشو بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]