بیپ تونز بیسته که
نمایش نسخه قابل چاپ
بیپ تونز بیسته که
بیستم زیاده . قربانی و همایون 10 تومنه (sm138)
شخصا اگه هر کدوم 100 تومن هم قیمتش بشه ، حتی اگه نداشته باشم ، شده قرض می کنم و می خرم نسخه ی اصل رو ...
شما اگه به چیزی ایمان داشته باشی ، مهمترین چیزی که در موردش برات بی معنی میشه بحث مالی است و بس ...
الان یعنی تو ایمان داری به چاوشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اصولی که واسه خودم دارم ...
کمترین کاری که میشه یه عنوان طرفدار واسه یه خواننده انجام داد خریدن نسخه ی اصلی آلبومش تشریف داره
من از دیار حبیبم نه از بلاد غریب ،
مهیمنا به رفیقان خود رسان بازم ... (sm172)(sm74)
پنج دی ...
ایرج بسطامی ...
بعید نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفته بودم طوری بیایی که بوی تو را باد نشنودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوانه شده این پسر،
پیراهنت را به دهان گرفته کجا می برد؟
stop being a lil bitch (sm120)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدرم پنجره بازم نیست ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسلم رخصت آوازم نیست
در پی همقدمی همنفسی ،
ایستادم که تو از ره برسی ...
میترسم از خواب بیدار شم ،
ببینم دهن ماهی ها بوی دریا نمیده ... (sm172)(sm27)
ماااااااااا همه با هم هستیم(sm50)
مستند بزم رزم منتشر نشده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Knives Out
نقل قول:
نوشته اصلی توسط qashqa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ..
ویو آلبوم ریپ از سیدیی ولی همون فلک بیتره حس میکنم خود موزن از برنامه Export زده ..
سینما رامسر در آتش سوخت .. (sm50)
گنجشک پریده یه ژایی اون وسطا خیلی آب میاره بیناموس .. (sm50)
قمار باز، چنگ، عقل و خرد، گنجشک پریده، برسلطان، راز.....قفلی زدم رو اینا
من خود به چه ارزم که تمنای تو ورزم(sm74)(sm178)(sm81)
الان بخوای لپتاپ بخری باس اینو بگیری ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط akbarbeauty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم ..
مثل حرفهای بی مخاطب باش...(sm50)
چجوری 10؟(sm25)کاغذی؟نقل قول:
(sm19)نقل قول:
تازه امروز آلبوم دستم رسید.. (sm50)
تازه رو هیچکس قفلی زده بودی که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط akbarbeauty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ایران گام پیش خرید کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیروز رفتم خریدم
بله ، مثل بقیه آلبوماش , نمی دونم چرا کاوراش اینقدر بی ذوق می زنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آلبوم ها لیبل قیمت نخوردن چرا ...
گلاب ناامیدم کرد ...
خواهشا نگید که هنوز قفلید ...
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم چاوشى از ايران به سليمانيه عراق رسيد اما بازم نيامدى .. (sm50)
نقل قول:
خفه شو پس شی ..
قمارباز ایز ریپیت .. (sm50)
وسطاش آهنگ خفه میشه لنتی اصلا اون یه تیکه شعرم بر میداشتی نیمیخوندی گو ..