[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ابرفرض(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ابرفرض(sm2)
(sm59)دهن لق
محسن و سینا سرلک(sm77)(sm120)
بالاخره بعد از این همه سال حضور تو باران به ارزوت رسیدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
(sm120)دهن لق یه حکم ماموریت برای تو و اکبر دارم زین پس تموم فعالیتای عوامل سنتوری 2 رو تحت نظر گرفته به مجمع گزارش کنید از حمل و نقل و تدارکات گرفته تا کارگردان و تهیه کننده (sm70)
آره احسان جان، مخلصيم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقته دور اخبار و سینما و فیس بوک رو خط کشیدم اصن وقت نمیکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) چیه ریاضی 2 همه وقتتو گرفته
دهن لق من کارشناسیم تموم شد ، نگرفتی مدرک کاردانیتو ؟ (sm2)
ها والا(sm2)نقل قول:
دارم کارای تسویه رو میکنم این ماه میرم کارشناسی(sm120)