:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم شماس چی بگم والا (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم شماس چی بگم والا (sm120)
ریدم پس کلش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که شخصا هم بازی تیم راضی ام هم از فن خالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصدوما برگردن وضعیت البته بهتر میشه ... خریدم انجام بدین چه بهتر (sm120)نقل قول:
منظورت از بازی تیم همینه که اون فلینی پشم گوسفندو میفرسته جلو سر بزنه؟(sm2)سیستم علی اصغری؟(sm2)نقل قول:
امیر بیا اون جمله معروفت رو در مورد منچستر بگو(sm2)
مجبوره - ترکیب منچستر رو شنبه دیدی یه مشت ک...س مغز تو بازی بودن ناامیدی رو میشد خیلی راحت تو صورت بلیند و کریک دید بزار بازیکنا برگردن سیستم علی اصغری از بیخ میکنم تو حلقت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مربیتون ک.سخل والا(sm2) هرچی بگی سیستم تیم که با نبود بازیکنا علی اصغری نمیشه(sm2)ضعیف میشن میبازن اما دیگه سیستم علی اصغری یعنی تیم کلا همیشه همینو بازی میکنه(sm2)نقل قول:
بازیکناتون برگردن نتیجه میگیرین اما چه ربطی به حرف من در مورد سیستم شخمیتون داره(sm2)
اشترم
ها والا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]