اونا که همش تخیلات یه مشت جقی بی شعوره ! ولی خب رو یه عده هم تاثیرش رو میذاره متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اونا که همش تخیلات یه مشت جقی بی شعوره ! ولی خب رو یه عده هم تاثیرش رو میذاره متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
چه وقت خوابه الان من تازه بیدار شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حتی نمیگم پسر با دختر عمه و خاله و ........
خودم یکی دوتاشونو ترتیبشونو دادم قبلا ولی نه دیگه خوده عمه و خاله یا مثلا زن دایی زن عمو.دیگه خواهر مادر بماند
جغده انجمن(sm2)نقل قول:
من خودم متنفرم از این کارها وقتی فیلم دانلود کردم فکر میکردم یه فیلم معمولیه وقتی دیدم تعجب کردمنقل قول:
فیلم چورن صد شرف داره به اینجور چیزها اینها دارن بعضی کاری کثیف یاد ملت میدن و جوری جلوه میدن انگار هیچی نشده
خب منم واسه همین دانلود نمیکنم ک.یرم تو کس ننه کارگردان.میخوام 100 سال سیاه فیلم هنری نبینم
کارگردان و نویسنده فیلم نیت اصلیشون اینه که بگن توی جامعه افرادی با همچین تفکراتی هم هستن ! بلخره همه ی مردم که پاک و منزه نیستن آدم هایی با تفکرات و باور های اینچنینی هم وجود دارن
من تو همین فیلمها معمولی هالیود که مرد به زن یا بالعکس خیانت میکنن متنفر میشم ادم نباید به دوست دختر خودش خیانت کنه چه برسه به یه زن یا مرد که مثلا بهم تعهد میدن یه عمر کنار هم بمونن و پشتیبان هم باشننقل قول:
امیر این دیوث فحش خیلی ناجوری داد بزن بنش کن(sm2)
بگه که چی بشه.همه میدونن همه رقم انسانی وجود داره