آخه مگه من ترس دارم ؟ (sm74) من فقط میخوام بیاد و یه بار هم که شده گولمو بخوره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه مگه من ترس دارم ؟ (sm74) من فقط میخوام بیاد و یه بار هم که شده گولمو بخوره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویس تو اینجا چیکار میکنی دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نگاه نوعی نگاه طلبکارانه همه میتونه باشه (sm120) ینی خانوم منشی اینطوری نگات میکنه که پررو نشی (sm120) واکاوی ماجرای نامه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به عشق خانوم منشی اومدم اینجا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها به تاپیک کمک کنید (sm30)
تحلیلتون از این ماجرا چیه استاد ؟؟؟ مثبت یا منفی ؟؟ (sm2)نقل قول:
گا*ییدی همه رو با تاپیکت (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شما دو نفر بیکارتر تو نیشابور کسیم هست؟ (sm2)نقل قول:
اونجایی که میگی تا جایی که میرفتم داشت نگام میکرد کجا بود ، چرا و چگونه؟
باااو من فقط جمله خودتو تکرار کردم مگه همینو ازم نخواسته بودی؟نقل قول:
خو عیب نره تو هم بیا سه تایی بخل هم میخوابیم (sm2)
کاملاً منفی (sm2) همون اول هم گفتم یه 10 درصد شانس داری به شرط اینکه نامه ندی (sm120)نقل قول:
نوع نگاه خانوم منشی یه جوریه فکر میکنم 24 ساعته پری*وده (sm2)
(sm1)تا 4 تومنو از حلقومت نکشم پایین ول کن نیستم (sm30) بچه ها نفری 4 بدین (sm2) بچه ها به تاپیک کمک کنید (sm51)نقل قول: