الی طرفدار منصور و مهرنوشه ، اندی و جواد یساری هم گذری گوش میده (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الی طرفدار منصور و مهرنوشه ، اندی و جواد یساری هم گذری گوش میده (sm2)
میکس و مسترینگ تخصصی نداریم تو ایران/یه جا که نزدیک میشه به استانداردا آدم لذت میبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی از موسیقی های راک تو ایران عالی خلق میشن اما عالی تولید نمیشن و شنیده نمیشن
سجاد کپک چی شایغه میسازی ..
یه مسابقه کرسی شر راه انداختی که چی ..
اون صداهارو هم دیدیم ..
نفر اولو گوش دادم فهمیدم چقد تخمیه باقیش بماند ..
به این نتیجه رسیدم همیجا بذارم صدای خودمو ..
(sm2)
هستن.. نه اینکه نباشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هر ژانری هم بگیری این مدل میکسا هست/خودمم روز اول داد داشتم..اگه پستمو تو فیسبوک خونده باشی گفتم اصن با میکس صدا حال نکردم!
ولی بیشتر که گوش دادم کاملا واسم عادی شده و میبینم اگه بالاتر باشه میرینه تو موسیقی صداش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه عچقم یه دور آلبومو گوش میدم نظرمو میگم !!!!
قلبونت بلم بخولمت !!!!
صدای خسته ی مجمع..دوباره به پا می خیزد (sm2)
(sm70)هنوزم گوشم نداده بودی زر میزدینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عععع این صدای نوید بود پلی شد !!!! (sm79)
قبول دارم که هر چی گوش بدی بیشتر باهاش مچ میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این دیگه شورشو در آورده
من خودم خیلی دنبال کاراشونم ، قبل اینکه آلبومشون هم بیاد تنها نفری بودم که پیچشون رو لایک کرده بودم و هیچکدو ماز فرندام نمیشناختنشون
ولی اینجا دیگه واقعا رو اعصابه (sm139)
(sm70)نه همون روز که اومده بود یه دور پلی کردم دیگه نشد !!!!نقل قول: