آخخخخ خیلی حال میده .. (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
آخخخخ خیلی حال میده .. (sm50)
آخخخخ ..
چقد خوبه ..
بذ وسطشو کات کنم رو اعصابمه ..
ینی بگیرم اینو یه بار بخونم اینجوری .. (sm50)
انقد نفوذ کرده .. (sm50)
اول آهنگ اسپیکر خار در و پنجره رو میگاد اینجوری .. (sm50)
وقت نمیزارن.. به تخمشونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی مثکه کاغذی نداشت.. ها؟
بیشتر اهنگ های البوم رو کات کردم خیلی بهتر شد به نظرم فاصله بین پارت اول تا پارت دوم اهنگ زیاده
مثلا آهنگ راز رو کات کردم گوش کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو راز لحن موزنو خیلی دوس دارم .. :l
تنظیمو شلوغش کرده ..
به نظرم آهنگارو باس به اسلوترین شکل ممکن پیاده میکرد صدای خودشو میاورد بالا خلوت فقط با خودش حال کنیم ..
موزن گاو خو اسکل یه بار قبل اینکه پخش کنی بده ما گوش کنیم نظر بدیم میبری میدی به یه مشت اسکل گوش بدن بهبه چهچه کنن ..
میری با علی صادقی رفاقت میکنی ازت توقع بندری داره همین میشه دیگه ..
البته علی صادقی رو بسی دوس دارم خاطرهها داریم با این ..
یکی یه عکس خوف درس کنه واس قمارباز من بزنم پروفایلم ..
چند روزه منتظرم شیزی ندیدم که آبمو بیاره بذارم ..
آهان یه شیزی یاد اومد ..
چقدر تو کوص وشر تلاوت کردی (sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسخلی واژه به واژه باید حفظش کنی ..
کودوم اهنگ رو میگی اهنگ دومش عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گو تو آهنگه صوبتای خودمو میگم ..
(sm2)
پ چرا نمیزارید واسه دانلود
آقا یکی خصوصی نمیفرسته واسه من لینک دانلودو ؟ قول میدم ندم ب کسی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تو هم خواننده شدی(sm2)
سینا پارسیان زخم کردی ..
بیشور خوبم میخونه ها ..
بیا اینو بزن پروفایلت
(sm59)
سینجول لینک عکس پروفایلتو بوه
واقعا بد بود آلبوم . خیلی بد . البوم به البوم چاووشی داره غرق میشه تو این اشعار
شما حرف نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
برو بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیست و سی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دفه آخرت باشه به این چیزی میگی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mcgrady [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صورته موزنه تو موهای من چرا .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو عکسای من دخالت نکن کدومو میگی ..
توام بشین روش (sm2)نقل قول: