مهدی میخواد بره بده(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مهدی میخواد بره بده(sm2)
دیوثا من رفته بودم سفره کاری برگشتم بوگو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)با موکل من درست صحبت کن - برو یه دارکوبی بزن واسش تا بعد به خدمتت برسم
اینی که گفتی رو یه بار دیگه با زیرنویس بگو تا متوجه بشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد اونایی که اونروز گفتیو با خوده عکسه بذار تو پروفایلم فردا ردیف کنم برات
جونه تو حاله نشستم ندارم بخوام برم پا پیسی
من به صورته کاملا سریع و خشن رفتم یه شهره دیگه و برگشتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسش که تو سایت هست - فقط اسم آهنگ و آهنگ و تنظیم و ترانه سرا روبردار همین - واسه دستکتاپ میخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ببین خودش اعلام کرده رفته داده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم سفر کاری (دادن)(sm2)
سفرای بقیه رو با سفرایی که خودت میری یکی نکن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]