اینقدر خوردی دیگه برا باقرم جوابگوت نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم بنداز 2تا دسته خر حوالت کنم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینقدر خوردی دیگه برا باقرم جوابگوت نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم بنداز 2تا دسته خر حوالت کنم(sm2)
تو و میلاد و اون پسره با هم دست به کیون عروج میکنید(sm2)نقل قول:
فردا جلیل میاد فحشتون میده اوبیا(sm2)
داری از خماری ک...ر هوار میکنی اونوقت باز میای اینجا شغلت به بقیه نسبت میدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسه دیگه بریم تو شات گذاشتن (sm120)
ها والا اینقدر خوردیش هوارم داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممه تیر ایندفعه که داگ استایل ترتیبتو دادم فیلمتو میفرستم رو اینترنت تا همه از این چون فیض ببرن(sm2)
مردک خودت منبع پورنی تو بذار(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره زمستونی میرسه چرا نمیرسی
نگاه من دلواپسه چرا نمیرسی(sm81)
هنوز همسایه ها میان میگن میلاد جان این رفیقت که اسمش م-مه تیر رو وقتی میاد اینجا میده و میره رو بزار رو سایلنت آسایش ازمون گرفته مرتیکه ک...ونینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]