این همه ایستاده دادی حالا برو بخواب بده(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
این همه ایستاده دادی حالا برو بخواب بده(sm2)
کمانچه ی کیهان کلهر ساعت 4 صبح (sm88)
دوباره شغل شریفتو به بقیه نسبت دادی - نکن عزیز من به کارت برس ، بخور ، بده ، پولتو بگیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممه تیر کــــــــــــــــونه لـــــــــــقــــــــــــ ـــتــــــــــــــــ(sm2)
بیشتر داد بزن شاید فشاری که بهت اومده کم شه(sm2)
برو بده اوبی(sm2)اسکی نرو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻫﺮﭼﻪ ﺑﺎ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﻣﻦ ﺁﺷﻨﺎ ﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ
ﺩﯾﺮﺗﺮ ﺳﺮ ﻣﯿﺰﻧﯽ ﻭ ﺑﯽ ﻭﻓﺎ ﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ
ﻫﺮﭼﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﺁﺷﻨﺎﯾﯽ ﺑﮕﺬﺭﺩ
ﻣﻦ ﭘﺮﯾﺸﺎﻥ ﺗﺮ، ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﯽ ﺍﻋﺘﻨﺎﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ
ﻣﻦ ﮐﻪ ﺧﺮﺩ ﻭ ﺧﺎﮐﺸﯿﺮﻡ ! ﺍﯾﻦ ﺗﻮﯾﯽ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺑﻬﺎﺭ
ﺳﺒﺰﺗﺮ ﻣﯽ ﺑﺎﻟﯽ ﻭ ﺑﺎﻻ ﺑﻼﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ
ﻣﺜﻞ ﺑﯿﺪﯼ ﺯﻟﻒ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺭﯾﺨﺘﯽ ﺑﺮ ﺷﺎﻧﻪ ﻫﺎ
ﮔﺎﻩ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺭ ﻗﻔﺲ ﺑﺎﺷﯽ ﺭﻫﺎﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ
ﻋﺸﻖ ﻗﻠﯿﺎﻧﯽ ﺳﺖ ﺑﺎ ﻃﻌﻢ ﺧﻮﺵ ﻧﻌﻨﺎ ﺩﻭﺳﯿﺐ
ﻣﯽ ﮐﺸﯽ ﺁﺯﺍﺩ ﺑﺎﺷﯽ، ﻣﺒﺘﻼﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ
ﯾﺎ ﺳﺮﺍﻍ ﻣﻦ ﻣﯽ ﺁﯾﯽ ﭼﺘﺮ ﻭ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺑﯿﺎﺭ
ﯾﺎ ﺑﻪ ﺩﯾﺪﺍﺭ ﻣﻦِ ﺍﺑﺮﯼ ﻧﯿﺎ ... ﺗﺮ ﻣﯿﺸﻮﯼ
ﺣﺎﻣﺪ ﻋﺴﮑﺮﯼ
(sm27)
من آهنگای اینارو میگیرم که فقط آرشیوم ناقص نشه گوش دادن به آهنگاش 1 بار یا 2 بار اونم وقتی میگیرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا خودت میای اعلام فاحشه بودن میکنی خودت میای اعلام اوبی بودن میکنی خودت میای میگی پولتو ندادیم خودت میای میگی جای دادنت زخمه - اصلا به من چه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دیوث اینو گوش دادی یا نه؟
من کلا دانلودشم نمیکنم اینم توی پی ام سی شنیدم دان کردم(sm2)