چیکارش میکنی ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چیکارش میکنی ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی میری رو تپه ماسه بعد رها رها رها من سر میخوری میای پایین یه حالی میده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی این شهاب رمضان رو ببره دکتر ، همش میگه حالم بده ولی کسی توجه نمیکنه
وجود مارمولک ضدحال هست ولی خیلی مهم نیست من فقط از سوسک میترسم که اونجا نداره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دخترا عاشق اینن برن وسط کویر ، بعد شالشونو بگیرن هوا ، شال و موهاشونو توی رقص باد شریک کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا میریم سالن باز یخورده لایی بندازیم ودریبل بزنیم و پاس گل بدیم (sm118)
شیطونه میگه فیلم قهرمانی تو لیگ رو بفرستم برا 90 (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک نفر لخت شد یک ایران بیدار شد.....ایران رو لخت کردن یک نفر بیدار نشد
آی گفتی مشابه همین حرکت رو رو تخته سنگهای لب دریا هم میرن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوسک چیه !(sm3)توهین کردیا (sm98) کویر هر چی باشه تمیزترین جاییه که میتونی رو کرده زمین پیدا کنی ! دلت میخواد ماسه ها رو بخوری اینقدر تمیزن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره !! خیلی کیف میده امتحانش کردم ولی نه تو کویر(sm70)نقل قول: