قرمساق خود فروش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قرمساق خود فروش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
@
(sm55)
بدبخت ِ جقي (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیچاره گی(sm2)نقل قول:
میگه که خودشم میخواستنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خوبه دیگه ، از همون اول با هم هستن ، فکر کنم نوه و نتیجه و بنیره و ندیده ها و .... همه رو ببینن اینا
بروبچ نگفتین آخر ، کسی جادو جمبلی بلد نیست که من بتونم برم سر کار و زندگیم ؟؟؟ یه کاری کنین من برم پی دیتیل کشیدنم
برو سر کار و زندگیت (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
کارگردان دنياخداست !!
مهم نيست نقش ما ....
ثروتمند است
یا تنگدست
سالم است
يابيمار
مهم اينست ...
محبوبترين کارگردان عالم
نقشي به ما داده !!!
نبايد از سخت بودن نقش گله مند بود...
چرا که سخت بودن نقش ...
نشانه اعتماد کارگردان به شايستگی بازیگر است...