نقل قول:
نوشته اصلی توسط 5aj4d_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری سجاد؟؟(sm111)
اره دیگه ما هم فسیل شدیم تو این انجمن (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 5aj4d_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری سجاد؟؟(sm111)
اره دیگه ما هم فسیل شدیم تو این انجمن (sm120)
چند سال غیبت داشتی مگه؟؟ (sm54)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک ملت با عقاید تخماتیک احساسی و جوگیر.حقشونه.نوش جونشون
(sm120)
فدات تو چطوری خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه فسیلن اینجا فقط به من گیر دادین (sm70)
لازم نیست حتما غیبت داشته باشی کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که من مشمول هستم میتونم طبق مدرک تحصیلیم جریمش رو بدم و بخرمش
فقط اینبار گرونتر شده :|
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
lost یه فصل
Arrow دو فصل
pretty little liars سه فصل
hart of hixie دوفصل
hannibal شش قسمت
homeland سه فصل
nikita سه فصل
how i met your mother یه فصل
90210 3فصل
ول کردم(sm120)حیف وقت.جوانی (sm172)
بادبادک تو اتاق بغلی ترکید.هرچی زده بودیم پرید(sm54)
nikita رو دارم تازه میبینم من متوسط رو به خوبه اونجوری چیز خیلی عالی نیست (sm70)
سریال جدید این the man in the high castle خیلی عالی بود شبکه امازون دادش همشم باهم اومد
این سریال into the badlands هم خوبه amc داره پخش میکنه
شرو وره. مث arrow هر قسمت.همش موفقیت.
سریال فقط bb بریکینگ بد(sm178)